Sandra Kim, Marco Z, Begir Memeti & Band ‘Bella Italia' (MUZIEK)

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert. Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan voorbije vakanties. Hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.

Locatie

Scherpenheuvel 3270 August Nihoulstraat 74 DEN EGGER

De ene na de andere hit passeert de revue, maar ook verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire. Uit volle borst meezingen is toegestaan.

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani: Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton (Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto, Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar & the Wolf) en de enige niet Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde (K’s Choice, Meuris) op bas zetten de toon voor een onvergetelijke avond.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
16.00

leden van de Gezinsbond krijgen korting tickets aan 16 euro i.p.v. 20 euro via de promocode GBSZ21/22

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Di Okt 05
Locatie

Wezemaal

Za Okt 09
Locatie

Bekkevoort